Jullov

Efter en härlig julhelg med god mat i trevligt sällskap är det dags för lite ”vardag” igen. Det är REA i butiken. Missa inte de snygga kvalitetströjorna från Tricky and Titch från Kanada, du får bara tag på dessa hos mig 🙂 så din bebis blir unik… och nu är det superpris på dessa. Finns i strl 0-12 månader.
Ja, riktig vardag är det ju inte ännu för jag är ju ledig från mitt ”vanliga” arbete ett tag till. Har jullov lika länge som mina barn och det är jätteskönt. Barnen fick ett Nintendo Wii i julklapp och jag spelar Guitar Hero för fullt… Gubben är dock mästaren i familjen och jag kan omöjligt klå honom… Har träningsverk i armen efter en bowling och boxningsmatch. Sonen klagade på att han hade ont i axeln… Ja, vi har verkligen fått motion 🙂 I morgon ska vi åka skridskor – på riktigt alltså, måste ju röra på oss i verkligheten också.
♥ Gott Nytt År ♥
Kram Helena

Comments Closed

En kommentar