Tävling!

Jag fyller år idag 🙂 Det vill jag passa på att fira med en tävling här på bloggen.

Tävlingen är enkel och alla har chansen att vinna. Lämna en kommentar här i vår blogg – www.klarafardiga.com eller på Facebook – www.facebook.com/KlaraForm där du berättar vad du gör för julgodis (eller köper om du inte gör eget).

Tävlingen avslutas söndagen den 9 december 2012 kl 21,00. Juryn utser en vinnare och presenterar denne på vår blogg.

Gilla gärna vår NYA Facebooksida www.facebook.com/KlaraForm Du får gärna dela ♥ tävlingen på din blogg, Facebook, Twitter osv så blir vi extra glada.

Ha en underbar vinterdag!
Kram Helena

21 kommentarer

  • Miriam Strömqvist

    Förutom knäck så är Mozartkulor en sak jag alltid gör. I år ska jag testa Rocky road också 🙂

  • Angela

    Grattis! 🙂
    Jag brukar göra smörkola och i år ska jag doppa dem i mörk choklad, chokladbiskvier fast riktigt små i år som blir perfekta munsbitar och ibland gör jag Mozartkulor. Allt med fina ekologiska ingredienser så långt det går.
    /Angela

  • Nadja - nadjaskitchen.se

    Oj jag brukar göra ganska mycket. Wienernougat, fudge, nötgodis, jordnötsbitar och lättlagade marschmallow crispies. Förutom detta så provbakar jag ganska mycket och nu ska jag provbaka snickersbollar.

  • Lina

    Hej! I år gör jag massvis med praliner, med pepparkaksfyllning, saffran, ja, massa juliga fyllningar! Det ska bli julklappar till alla snälla 🙂 Några saffransbiscotti lyckas jag också klämma in i almanackan!

  • Josefine

    Jag ska hem till mamma och pappa i jul och tänkte bidra med hemgjord daim, minttryffel och nån sorts fudge. Godis är gott!

  • Anna L

    Ischoklad med nougat och Fudge är två måsten. Ibland gör jag även Mozartkulor som är mycket populärt här hemma.
    Gillar o delar på fb – Anna Lundkvist

  • Josefine L

    Grattis!
    I år ska jag göra nötfria Rocky Road, supergod chokladkola, wienernougat och pepparkaksdammsugare. Det kan säkert bli något mer också 🙂
    Hälsningar Josefine

  • Sara Algoz

    Hej! Grattis på födelsedagen och jag önskar dig en trevlig dag 😀
    Jag vill jääätte gärna vara med 🙂 som julgodis brukar jag baka kolor och pepparkakor! Men ikväll ska jag experimentera med en rulltårta!

  • Emely

    Vilken härlig tävling!!
    Jag gör små chokladrutor som ska stå kallt. Häller i Baileys och nötter i smeten. Så gott 🙂

  • Sören Andersson

    Hejsan, vill också delta och kanske har jag turen att vinna ett presentkort till min ”bakglada” sambo.
    Här hemma görs det knäck, ischoklad, marmelad och en överkokt ”gudagod” fudge.
    Trevlig helg. / Sören

  • Kylie Larsson

    Först och främst grattis från mig;
    Och tack för en tävling om en sådan underbar grej.
    Jag gillar er på FB uppenbart;
    Vill med och tävla såklart.
    Ischoklad, chokladbollar, och brownies bakas här;
    Och jag kan inte förklara vad otroligt goda de är.

  • Viktoria Ahl Gustavsson

    Här görs det knäck, kornflakeschoklad, trillingnöt, bountybollar, smörkola, chokladkola, olika tryfflar och någon fudge. Sen provar jag nya saker om jag hittar något av intresse. 🙂

  • Amy

    Jag gör alltid massa olika sorters godis. Det brukar bli wienernougat, knäck, tryfflar, Mozartkulor, Nigellas fudge och min stora favorit: kanelkola!! Den kolan gör jag alltid flera satser av eftersom jag och maken alltid äter upp den innan själva julafton. 😉

    P.S Jag gillar er självklart på FB också. 🙂

  • Maria

    Oj, oj, oj säg vilket julgodis jag inte gör till jul hehe. Tyvärr brukar jag ta på mig för mycket men så har jag ju också en godishuligan här hemma som kan ösa in rätt så bra 😉 Gör jag pepparkakor tex så brukar där ligga en liten stackare kvar till kvällen och så får man höra – älskling där är pepparkakor kvar till dig om du vill ha….nämen var där bara EN kvar??! Hur är det möjligt?! ja ungefär så 😀
    Favoriten i år blev iialla fall vanliga hederliga knäck med hasselnötter istället för mandel 🙂

  • Angelica

    Hemma hos oss gör vi bara knäck och chokladkola. Det finns inte tid till så mycket annat julgodis just för att jag själv mer gillar att baka =)

  • Nina

    För 3.e året i rad gör jag små rutor med vitchoklad(+lite grädde), lingon, marshmallows och havsalt.. Gudomligt goda! Btw så gjorde jag dumlekakor i aluminiumformarna som ser ut som stjärnor, som jag köpt i webbutiken, idag och dom blev mycket uppskattade, och supersnygga! =)