Tävling!

Vinn 300 färggranna formar samt 50 st sugrör från www.klaraform.se

Tävlingen är enkel och alla har chansen att vinna. Lämna en kommentar här i vår blogg – www.klarafardiga.com eller på Facebook – www.facebook.com/KlaraForm där du berättar vilket ditt favoritbakverk är.

Tävlingen avslutas torsdag den 13 september 2012 kl 21,00. Juryn utser en vinnare och presenterar denne på vår blogg.

Gilla gärna vår NYA Facebooksida www.facebook.com/KlaraForm Du får gärna dela ♥ tävlingen på din blogg, Facebook, Twitter osv så blir vi extra glada.

23 kommentarer

  • Catta

    Jag vill gärna vinna dom fina formarna och sugrören 🙂 Det bakverk jag formligen älskar är den klassiska kladdkakan med vispad grädde. Skulle kunna äta det varje dag, utan problem. Den gör jag ofta till fredagsmyset.

  • Jenny

    Jag älälälälskar muffins/cupcakes! Man kan variera dom på så många olika sätt, följer oftast samma grundrecept och ändrar lite här o där beroende på smaken 😛

  • Nina

    Jag skulle ljuga om jag sa något annat än att jag älskar muffins. En riktigt mäktig chokladmuffin till en kopp te är himmelriket!
    Jag är lätt beroende av muffinsformar och skulle bli sååå glad om jag vann detta! =)
    Titta gärna in på min blogg..
    Trevlig helg!

  • Hanna Z

    Leilas sega kladdkaka kan jag utan och innan. Den går aldrig att misslyckas med och passar alltid in i vilket sammanhang som helst.

  • Caroline

    Cupcakes är så kul att baka, med olika fyllningar, frosting och dekorationer =) det är mitt favoritbakverk =)

  • Åsa Lundberg

    En nybakad ljummen kanelbulle kan aldrig vara fel 🙂 Önskar vinna dessa formar och sugrör som skulle passa så bra nu när det vankas både två- och fyraårskalas här hemma!

  • Kajsa

    Jag älskar att baka det mesta, men favoriten blir nog ändå Chocolate Chip Cookie Dough Brownies. Det tar lite tid att göra, men det är det värt! Som den kakdegs-fantast jag är blir det aldrig fel med brownies med kakdeg i, och en riktigt härlig choklad-ganche ovanpå 😉

  • Karolina C

    Älskar bullar av alla de slag – kanel, blåbär med vaniljkräm, vaniljbullar, tosca, äpple, mandelmassebullar… Särskilt i fina formar! 🙂

  • Josefine

    Har hittat ett recpet på vanilla cupcakes hos passionforbaking som jag bakat tre helger i rad. De är så saftiga och fantastiskt goda men jag kan inte låta bli att blanda ner chocolate chips i smeten 🙂 Jag älskar nämligen choklad. Och just cupcakes är så lätt att variera.
    Jag har också lite pippi på muffinsformar, kan sitta länge på nätet och titta. Fina formar gör baket ännu roligare och slutresultatet blir finare.
    Jag tycker om att baka överhuvudtaget men utöver cupcakes gör jag gärna täckta tårtor och en och annan kladdkaka eller brownies.

  • Kari

    Verkligen tjusiga formar det där… Får säga att favoritbakverk är något som varierar väldigt… Just nu är det barndomsnostalgi och oftast blir det den kaka som min barndomsgranne (cirka 50år äldre än mig) brukade baka när vi fikade hos dem, hennes version på Amandas lördagskaka med en pumpamarmelad i stället för äppelmos… Mmm, längtar till pumpasäsong så att jag kan koka den marmeladen.

  • Michelle Westerback

    Just nu är mitt favoritbak blåbärsmuffins:) Perfekt nu när man fyllt frysen efter många timmar i skogen och dom är även min älskade sambos höstfavoriter också:)
    Gillar er på facebook också givetvis 😉

  • sandra arveborn

    min favorit är ett halvt egengjort recept på lussekatter, istället för att göra den klassiska formen, så gör jag små bullar istället och stoppar i en bit choklad i mitten och därefter in i ugnen. De ska dessutom helst vara nygjorda för då är chokladen i mitten sådär härligt smält och underbar 🙂

  • Bethina M

    Hejsan, skulle mer än gärna vilja vinna muffinsformarna 🙂
    Favorit bakverk är helt klart cupcakes, olika storlekar, smaker, färger, dekorationer m.m. Man kan göra så mycket roligt
    Är ännu ganska amatör inom bakning men jag har ju all tid i världen att utvecklas 😀

  • Cathrin Magnusson

    Superfin tävling! Kul med lite nytt inför höstens bak!

    Jag är väldigt sugen på att baka saftiga morotsmuffins med en glasyr av färskost, hälften smör och bara lite florsocker. Underbart gott!
    Till det så är det bara en regnig dag som fattas, och Gilmor Girls-maraton. 🙂

  • Carro

    Stora chokladmuffins med Tobleronekross i (Tobleronemuffins), ett glas mjölk och självklart den finaste muffinsformen man har! ^^ och en grym film. Finns inte mycket som slår det!:D

  • annso

    Jag har relativt nyligen upptäckt tjusningen med bakning och är just nu inne i en period med tårtor av alla dess slag, älskar tårtor!
    Kram

  • Linda E

    Åh jag är en periodare när det gäller bakverk. Att baka Cupcakes med miljoners av variationer är så kul men just nu älskar jag småkakor….Att få baka småkakor med påhitt o nya ingredienser är så kul! Jag drömmer dag som natt om nya utmaningar o recept!!

    Favvoformarna beställer jag hos Dig,,

  • johanna f

    Älskar att baka, kan inte säga enbart ett bakverk då det finns så mycket gott och roligt att baka. Men om jag ska säga en bara skulle jag välja cupcakes dem är supergoda går att variera och ser så där extremt delikata ut. 🙂 hoppas på tur att få vinna, så jag kan baka mera med mina prinsessor <3

  • Elin Nilsson

    Så svårt! Nu är jag inne i en cupcake och tårtfas och jag älskar att prova nya recept och smakkombinationer. Härliga formar, frosting, strössel och dekorationer. Halloffeepaj är ju smarrigt men tror nog att det allra bästaste är chokladbollar med mycket kaffesmak eller en riktigt saftig och glasyrrik kärleksmums.

  • Frida Wikander

    Just nu är min favorit citron-och-marängpaj! Det är fantastiskt gott, men bara om det är med den goda italienska marängen!

  • Ida

    En riktigt, nästan löjligt kladdig chokladmuffins! Extra gott blir det när man kör ner några chokladbitar i formen också. Otroligt tjusiga formar och sugisar!