Tävling – vinn paketkalender

Nu har du chansen att vinna en paketkalender från KlaraForm. Du tävlar på vår Facebooksida har du inte Facebook så går det bra att tävla här på bloggen, skriv en kommentar och du är med 🙂

”Dela” med dig av denna sida så mycket det bara går ♥ och skriv en kommentar här så har du chansen. Tipsa gärna vad man kan stoppa i dom små paketen så vi kan inspirera varandra 🙂 Jag avslutar denna tävling på onsdag den 16 november kl 21.00.

Lycka till!

Kram/Helena

Tillägg: 28/11 Har helt glömt bort att presentera vinnaren, hon är i alla fall underrättad via Facebook. Mia Carlsson heter hon. Tack alla som varit med och tävlat.

12 kommentarer

  • Helena

    Hur vore det med immateriella gåvor som en kram, smekning, ett vänligt ord, omtänksamhet, en tjänst, ett planterat träd i Sahel? Då skulle den passa för vuxna och ungdomar och verkligen föra fram julens budskap.

  • Birgit Almås

    Super flott side dere har ! og rask levering 🙂
    Kalenderen er kjempeflott, vinner den gjerne eg 🙂

  • Erica Nygren

    Vilken mysig paketkalender! Har varit ute i butik och letat men inte hittat någon som fallit i smak, men denna är fantastisk. Skulle passa perfekt för kritor, suddigum, småbilar, motorcyklar, biljett till badhus och andra överaskningar min 3-åring önskar sig. God Jul!

  • Oda Amalie

    Så søt! TIPS: Hjemmelagde bringebær-marshmallows som du pakker inn i cellifan og et flott silkebånd, eller noe annet godt. Du kan også lage gavekort, der du inviterer til pepperkake-bake-dag, eller lignende!
    Klem fra meg!

  • Alexandra

    Åh superfin kalender! Den skulle verkligen uppskattas här hemma. Små mysiga gåvor varje morgon innan dagis 🙂 Ha en fin dag!

  • Cattis

    Vilken fin kalender! Den skulle passa utmärkt hemma hos mig! I år ska stora killen få ha en paketkalender för första gången. Det passar bra när man nyligen blivit storebror!
    /Cattis