Tävling – vinn muffinsformar, favorit i repris…

Favorit i repris 🙂 Dags igen att tävla om lite muffinsformar.

Idag firar jag att webbutiken fyller 4 år. Oj, vad tiden går. Butiksnamnet Klara färdiga gå kommer från min dotter Klara som var ”färdig å gå”. 11 månader var tösen när hon tog sina första steg. Klara färdiga gå var bara arbetsnamnet när jag höll på att starta upp butiken, jag har total fantasibrist när det gäller namn. Så mina barn har tur som heter något *fniss*.

Du chansen att vinna 3 olika muffins/cupcakeformar från Klara färdiga gå. Tävlingsregler: Lämna en kommentar här där du skriver vilka 3 färger du skulle vilja ha samt en kort motivering varför just du vill vinna. Har du en egen blogg har du möjlighet att få en extra röst genom att skriva några rader och tipsa om tävlingen. Låna gärna bilden och texten nedan med länk både till tävlingen samt till butiken. Då räknas din medverkan x 2. Glöm inte att skriva i din kommentar här att du tipsat i din blogg. Tävlingen avslutas den 15 mars 24:00. Har du ingen egen blogg så kan du också vara med, glöm inte att skriva din mailadress.

Kika in till Hemma hos Klara där kan du tävla om bakformar från butiken http://www.klarafardiga.com/

Lycka till och ha en härlig vecka!

Kram Helena

Comments Closed

56 Comments

Comments are closed.