Julstök…

…med magsjuka. Dottern klagade på magont i går kväll så jag förberedde natten med hinkar och handdukar, brukar aldrig slå fel att barnen alltid får magsjuka kring midnatt. Men icke… hon kräktes en gång vid lunchtid idag och sen var det bra. Nu sitter jag här och känner att det kniper i magen… hoppas det är för att jag proppat i mig för mycket lördagsgodis 😉

Hittade en tre år gammal bild med fint julstök. Sonen har dragit tejp kors och tvärs i hela köket. Visst blev det fint 🙂 Det syns inte så bra men fönstret är jättesmutsigt av små barnhänder… Dessutom skulle alla teckningar upp på kylskåpet, ja inte bara där ibland hade M satt upp teckningar på alla skåp. Vad säger man som mamma då? Åhh vad fint ; så får dom sitta där i några dar… Nån mer än jag som gillar julmust?


Ha en riktigt bra andra advent!
Kram Helena

Comments Closed

7 Comments

Comments are closed.