Tävling

Det var såååå längesedan vi hade någon tävling här på bloggen så nu tycker jag det är dags. Vinsten är ett spritsset från Tala, innehållande 8 olika tyllar och en spritspåse allt i en fin retro plåtask.

Lämna en kommentar här på bloggen om att du vill vara med och tävla samt vad du saknar för produkter i vår butik www.klaraform.se. Det hela ska bli som inspiration för oss inför höstens inköp. En liten jury väljer sedan ut det vinnande förslaget.

Tävlingen pågår fram till midnatt den 18 augusti 2012. Hoppas du vill vara med.

Gilla gärna vår nya Facebooksida, så missar du inte det senaste som händer hos KlaraForm 🙂 Du får gärna dela ♥ tävlingen på din blogg, Facebook, Twitter osv så blir vi extra glada.

Lycka till ♥

Comments Closed

18 Comments

 1. Jag saknar inget speciellt, tycker ni har jättefina och bra saker, skulle det vara något jag hade önskat så hade det varit mönstermattor/kavlar i spets och blommönster…..

 2. Anna-Maria Nilsson

  Jag är gärna med och tävlar om de fina tyllarna!
  Jag saknar tårtformar (gärna höga som är 15 cm i diametern) samt mönsterkavlar!

 3. Ann-Britt Torsek

  Tävlar och delar gärna. Virka kan jag men jag kan ju inte lägga en virkad duk uppe på tårtan så en mönsterkavel med ett runt mönster på vore inte så dumt.

 4. Skulle gärna vilja vinna det här söta spritssetet då jag nyss varit på en cupcake kurs och blivit insprirerad men saknar baktillbehör. Tycker ni har mycket fint i er butik men som en novis som jag är kan jag nog sakna lite inspirationslitteratur. Kan även vara bra presenter.

 5. Åsa Östlund

  Jag har gillat nya facebook-sidan och delat tävlingsinlägget. Jag saknar mer strössel i form av små hjärtan, blommor, stjärnor och andra småfigurer.

 6. Karolina C

  Jag vill jättegärna vara med och tävla! Något jag saknar hos dig och alla andra webbutiker är plastremsa på rulle (som man kan klippa i valfri längd och klä insidan av en rund form med när man gör moussetårta/glasstårta/cheesecake etc. och vill kunna lossa formen utan att förstöra kanterna på tårtan).

 7. jag är gärna med och tävlar! Jag saknar en fin cupcake kartong med plats för 4 st cupcake – en underbar fin present att ge bort

 8. Maritza Larsson

  Jättehärlig butik! Jag skulle gärna se pastafärg och färgpulver samt några fina muffinsflaggor som passar till era fina muffinsformar, gärna härliga pastellfärger i prickigt och randigt, i butiken. Sen skulle det vara kul att kunna fixa en matchande dukning till dom fina papperssugrören 🙂 Samt flera härliga syltetiketter. Och självklart vill jag vara med och tävla om lite nya tyllar!

 9. Anna Berglund-Lundkvist

  Saknar marmorplattor som är helt omöjliga att få tag på. Det skulle vara perfekt om ni tog in det. annars är jag supernöjd med er sida!

 10. Cajsa

  Vill gärna tävla om att vinna det fina spritssetet. Tårtkartonger skulle vara bra och så lite roliga strössel, men annars hittar jag det mesta i din fina webbutik!

 11. Hej!!
  Jag älskar er sida och alla produkter.
  Men för att hjälpa er på traven och delta i tävlingen om spritssettet så vill jag önska att ni hade fler varianter på snören/trådar, kanske ett litet utbud på förkläden, kartonger med plats för fler cupcakes och cellofanpåsar och papperspåsar i olika färger och skepnader:)
  God sommar vidare och ser fram emot höst med regn och rusk så man får vara inne och baka utan att ha dåligt samevete när man står i köket varma dagar:)
  MVH Malin Flink

 12. Cathrin Magnusson

  Jag är gärna med och tävlar!
  Jag skulle gärna se att ni hade washitejp, nåt som går hand i hand med att fixa läckra kalasdetaljer och matchar era muffinsformar. Annars så vore det inte fel med essenser heller, som man kan smaksätta sin cupcakefrosting med till exempel. För när man är inne på er sida blir man ju väldigt sugen på att baka cupcakes! 🙂

 13. Malin Lindqvist

  Ni har så mycket roligt på er sida och jag har så svårt att komma på något jag saknar. Mina barn här hemma älskar strössel, kanske det kan finnas strössel i form av bilar eller djur? Givetvis vill jag också vara med och tävla om spritssetet.

 14. Ida-Maria Isaksson

  Är jättegärna med i tävlingen! Det finns två saker jag saknar som jag skulle vilja se i er webshop. Det första är engångsspritspåsar, multipack, på rulle. Den andra saken är fyrkantiga engångsplastkoppar, sådan man kan ex. ha pannacotta i. Har sett sådana på diverse caféer och skulle vilja ha sådana själv ! Letat men inte lyckats hitta dem..
  Mvh Ida-Maria

 15. Malin

  Hej!
  Vad roligt med tävling! Jag vill gärna vara med!
  Jag skulle gärna vilja se tårtkartonger och tårtkupor på er sida vilket är något jag både saknar och behöver. Något annat jag saknar är en ”bröllopsflik” i menyn där man lätt kan hitta saker som kan passa in i det temat. Där skulle skulle ni till exempel köpa in och sälja små presentkartonger som man kan lägga så kallade ”favors” i som jag just nu letar med ljus och lykta till mitt kommande bröllop!

 16. Johanna

  Jag har precis upptäckt det roliga med att baka cupcakes och tårtor och skulle därför gärna utöka mitt hittills mycket skrala förråd med redskap för detta – spritssetet hade varit suveränt!

  Jag saknar böcker som förklarar och inspirerar en nybörjare som mig. Att köpa böcker i butiker som er, där allt kretsar kring detta ämne, gör att det känns bättre än att köpa böcker i bokhandeln. När ni väljer ut dem vet jag att det är böcker som är bra och värda att köpa. I bokhandeln finns såväl dåliga som bra böcker vilket gör det hela så mycket svårare när man inte riktigt vet vad man letar efter…

 17. Jag vill vara med och tävla! Älskar att spritsa och när jag köpte era stora tyllar, hade jag velat köpa till spritspåsar! Chokladfärg/pulver är även något som jag vill köpa! Hoppas på tur! =) Trevlig helg!

 18. Pia Danielsson

  Gillar verkligen tyllsettet, vad jag saknar hos er….hm det har jag nog inte kommit på ännu, för jag tror nog inte att jag saknar nått en så länge

Comments are closed.