Tävling – vinn paketkalender


Jag närmar mig 15 000 besök på bloggen, helt otroligt det var ju 10 000 nyss. Tack snälla för alla gulliga för alla kommentarer ni lämnar 🙂

Jag är barnsligt förtjust i paket och i år ska jag äntligen ta mig i kragen och göra i ordning en paketkalender till barnen. Vill även att ni ska ha chansen att vinna en fin paket/julkalender från Aspegren – Denmark. Den finns att köpa i butiken Klara färdiga gå.
Tävlingsregler:
Lämna en kommentar här med ett tips om vad man kan stoppa i paketen till kalendern… jag behöver inspiration, har idétorka!! Har du en egen blogg har du möjlighet att få en extra röst genom att skriva några rader och tipsa om tävlingen.
Låna gärna bilden och texten nedan med länk både till tävlingen samt till butiken. Då räknas din medverkan x 2. Glöm inte att skriva i din kommentar här att du tipsat i din blogg. Tävlingen avslutas den 22 november 24:00. Har du ingen egen blogg så kan du också vara med, glöm inte att skriva din mailadress.
Kika in till Hemma hos Klara där kan du vinna en paketkalender
från butiken www.klarafardiga.com
Lycka till!
Kram Helena

Comments Closed

124 Comments

Comments are closed.