Bye bye blåa väggar…

I fredags när jag åkte hem från jobbet funderade jag på om jag skulle ta och måla om köket. Typiskt mig när jag är på högvarv så kommer jag på just detta!!! Sagt och gjort när jag kom hem satte jag igång, ut med alla grejer, tejpa, tejpa överallt. Färgen heter Cappuccino så bye bye blåa väggar… Hann måla allt en gång innan jag stupade i säng. Fortsatte sedan på lördagen med en omgång till, sen var det dags att ställa iordning allt igen. Börjar man med en grej så fortsätter det gärna med annat, typ jag måste tvätta gardinerna och torka fönstren också… skurade golvet ordentligt. Oj vad rent det blev *fniss* Oj, vad ont i fötterna och benen jag fick av en heldagsrenovering… Idag ska jag äntligen packa upp två kartonger med glas och porslin och sätta in i mitt vita skåp. Ja, glasrutan saknas fortfarande i skåpet… får se när jag hinner med det ; )


Ha en skön söndag!

Kram Helena

Comments Closed

12 reaktioner på ”Bye bye blåa väggar…”

Kommentarer är stängda.