Tävling! Vinn muffinsformar – cupcakeformar

Tävlingsdags! Jag firar ju 10 000 besök på min blogg, då måste jag ju bara ha en liten tävling 🙂

Du kan vinna ”pastelliga” bakformar från min butik Klara färdiga gå. Med dessa kan du baka muffins, cupcakes eller varför inte vanliga bullar…

Lämna en kommentar med en liten motivering varför du vill vinna dessa bakformar. Har du en egen blogg har du möjlighet att få en extra röst genom att skriva några rader och tipsa om tävlingen. Låna gärna bilden och texten nedan med länk både till tävlingen samt till butiken. Då räknas din medverkan x 2. Glöm inte att skriva i din kommentar här att du tipsat i din blogg. Tävlingen avslutas den 25 september 24:00. Har du ingen egen blogg så kan du också vara med, glöm inte att skriva din mailadress.

Lycka till!
Kram Helena

Kika in till Hemma hos Klara där kan du vinna bakformar från
butiken Klara färdiga gå – www.klarafardiga.com

Comments Closed

51 Comments

Comments are closed.