Utflykt i sommarvärmen…

Just nu är det alldeles svart på himlen… undrar hur länge jag törs ha datorn på???

Igår hade vi släktträff med födelsedagsfirande. Vi, 12 tjejer i åldern 16-66 år gjorde en rundtur i vårt sommarfagra Dalarna för att gratta våra två jubilarer som fyllde 90 år tillsammans. Vi samlades tidigt på morgonen för att åka på ”hemlig resa med PRO” som vi kallade det för. Först till Rällsjöbo och gå på loppis. Mitt ute i ingenstans mellan Bjursås och Rättvik finns denna lilla oas. Du som gillar glas blir inte besviken – det finns massor! Fika kan man göra också, hur mysigt som helst.


Nästa stopp blev i Rättvik och på Vidablick, finns det någon vackrare utsikt än Siljan en sån här solig sommardag?? I Dalarna har vi blåa berg 🙂


Vi spelade minigolf eller ”naturgolf” banorna var lite ovanliga… tre tokiga lag hade vi och mycket skratt och flams blev det…


Lunchen intogs på stranden i ljuva Tällberg där vi även tog ett dopp. Vi simmade eller rättare sagt gick i det grunda Siljan över till en ö mitt emot, varmt och skönt var det.


Färden gick sedan vidare till Tällbergs kreamik…

Slutligen hade vi fikapaus i Sågmyra som var vårt sista stopp. I Bjurs väntade alla barnen och alla gubbar på oss. Vi spelade vi kubb, och åt god mat ”Bjursbricku” en härlig buffé med nyttiga exotiska frukter, skinka, rostbiff, rökt fläskfilé mm.

I morgon ska vi ut på nya äventyr

Kramar på er alla i sommarvärmen!

Helena

Comments Closed

3 reaktioner på ”Utflykt i sommarvärmen…”

Kommentarer är stängda.