Chokladtårta utan ägg

Försöker att avsluta påskhelgen med en nyttigare variant av chokladtårta. Den är utan ägg och behöver ej bakas i ugnen. Går supersnabbt att göra.

Botten:
2 st frukt och nötbars, 2 urkärnade dadlar, 1 msk cocosolja, 1 näve cashewnötter.

Mixa alltsammans noggrant i en mixer, häll i allt i en smörpappersklädd springform, formen hittar du i vår butik www.klaraform.se Pressa/tryck ut allt så det täcker hela botten av formen. Ställ in formen i frysen.

Chokladmousse:
2 förpackningar med kikärter (aquafaba) alltså bara spadet. Vispa hårt. Häll i 300 g smält mörk choklad. (Jag hade ganska mycket spad, därför blev det mycket choklad). Och vispa försiktigt. Häll i all mousse i formen och ställ in det i kylskåpet tills det ”stelnar” lite.

Smakar mums och mycket choklad. PS. Gjorde Hummus av av alla överblivna kikärter.

KlaraForm – nu finns vi i Kvarnsveden, Borlänge

Nu äntligen börjar vi komma iordning i nya lokalen på Kvarnsforsplan, Kvarnsveden i Borlänge. Ska hålla på söndagar 15-17 så då är du välkommen att kika in. Vill du handla så går det bra att betala med Swish. Annars så är det bara att titta in till oss när du ser att det lyser, då är vi här och packar vi beställningar 🙂  Välkomna!

webbutiken hittar du här på www.klaraform.se

Muffinsformar

Nu har vi fått hem lite nya muffinsformar från House Of Marie. Visst är de snygga! Finns fler mönster och färger i butiken.

Tårtfat på fot

Missa inte våra fina tårtfat från svenska Strömshaga.

Finns i två olika storlekar och har en dekorativ kant med små prickar. Går att stapla på varandra för att skapa ett våningsfat. Tillverkad i glas.

www.klaraform.se